Masterproefprijs 2024!

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Jong Domus prijs voor de meest originele masterproef!    

Is het thema van je thesis nog weinig besproken geweest? Of heb je vernieuwende, innovatieve ideeën over een veel besproken onderwerp? Zou je het ook zonde vinden dat je thesis na de verdediging een stille dood sterft?   

Stuur dan vóór 16 juni een pdf van je abstract EN volledige masterproef naar sophie.petit@jongdomus.be met daarbij ook twee zinnen uitleg waarom je vindt dat je kans maakt om deze prijs mee naar huis te nemen. Anonimiseer je abstract en masterproef voordat je hem naar ons doorstuurt.  Een onafhankelijke jury van jonge huisartsen zal de thesissen beoordelen.  

We zijn er zeker van dat er veel interessante, inspirerende en innoverende thesissen geschreven zijn die wij graag willen lezen en in de bloemetjes zetten!  

De uitreiking zal plaatsvinden tijdens de proclamatie, tot dan!   

Veel succes!   

Jong Domus

Alle Nieuwsberichten