Huidig team

Sophie Van Steenbergen

Voorzitter

Sophie Van Steenbergen is een enthousiaste duizendpoot. Ze is naast voorzitter van Jong Domus lesgever aan de Universiteit van Antwerpen. Ze heeft een passie voor het huisartsenberoep in al haar facetten en heeft een specifieke interesse voor palliatieve zorg. Enkele jaren geleden startte zij het IRIS Platform. Zij werkt in een groepspraktijk in Antwerpen Berchem.

Madieke Maseman

Ondervoorzitter

Madieke Maseman is een geëngageerde en gepassioneerde huisarts. Naast ondervoorzitter bij Jong Domus is ze nog actief als bestuurslid van de HAK Middenkust en geeft ze enthousiast les aan de Vrije Universiteit Brussel. Ze zet zich graag in om bij te dragen aan een toegankelijke en kwaliteitsvolle gezondheidszorg en werkt daarom in een WGC te Oostende, gecombineerd met zittingen bij Kind en Gezin.

Joke Versmissen

Ondervoorzitter

Joke Versmissen is afgestudeerd als huisarts in 2019 aan KUL. Daarna heeft ze het postgraduaat Tropical Medicine and International Health gevolgd aan het Tropisch Instituut te Antwerpen. Momenteel werkt ze in een groepspraktijk te Halle-Zoersel. Daarnaast werkt ze ook deeltijds voor Fedasil Deurne en Free Clinic Antwerpen. Ze maakt ook deel uit van Jong Cha, een groep jonge lesgevers aan de Universiteit van Antwerpen. Haar interessegebieden zijn daarom ook breed: de organisatie van eerstelijn nationaal en internationaal en werken met kwetsbare groepen.

Laure Clinckemalie

Internationale samenwerking

Laure Clinckemalie is huisarts en behaalde een postgraduaat in de tropische geneeskunde. Ze werkt als vervangarts in binnen-en buitenland. Bij Jong Domus is ze verantwoordelijk voor internationalisering. Denk daarbij aan uitwisselingen voor jonge huisartsen en samenwerking met onze Waalse tegenhanger SSM-J en Europese (jonge) huisartsenverenigingen VDGM en WONCA.

Sanne Vanhees

Financiën

Sanne Vanhees is huisarts in een groepspraktijk in Beringen. Bij Jong Domus staat ze als penningmeester in voor het financiële plaatje.

Sophie Petit

Visie & ontvangst nieuwe leden

Sophie Petit is een enthousiaste huisarts in een medisch huis in Linkebeek en geeft mee communicatielessen aan de KULeuven. Ze heeft een bijzondere interesse in management en (zelf)zorg voor artsen. Binnen Jong Domus is ze verantwoordelijk om de visie scherp te stellen en hieraan trouw te blijven. Verder helpt ze (nieuwe) leden om hun plaatsje te vinden binnen de organisatie.